Tästä pääsisältöön

Lasten syntymäpäivät

HIP HAI HURRAA! Vietä elämykselliset synttärit pinnan alla!

Meillä synttäreiden järjestäminen hoituu yhdessä evän viuhahduksessa!

Valitset vain päivän, mahdolliset lisäpalvelut synttärisankarin toiveiden mukaan ja tuot mieleisesi tarjoilut saapuessasi - me huolehdimme lopusta ja sinä voit keskittyä ihastelemaan ohilipuvia meren asukkaita.

Näyttelyssämme saa viettää halutessaan vaikka koko päivän tutustuen ihmeelliseen merenalaiseen maailmaan, joten ikimuistoinen juhlapäivä odottaa vain yhden sukelluksen päässä!

Varaa juhlasi sähköpostitse: myyntipalvelu@sealife.fi

Tehdään aaltoja!

Synttäripaketti (Alk. 21 €/lapsi) sisältää:

  • koko juhlapäivän voimassa olevan sisäänpääsylipun
  • synttärihuoneen 1,5 tunniksi
  • juhlapöydän valmiiksi katettuna ja koristeltuna
  • tulostettavat kutsukortit
  • yhden valvovan aikuisen sisäänpääsyn

Arkisin synttäreitä voidaan juhlia akvaariokeskuksen aukiolojen puitteissa ja viikonloppuisin

Klo 10.00-11.30

Klo 12.30-14.00

Klo 15.00-16.30

Minimiveloitus on kuusi henkilöä.

Juhlatunnelmaa kohottamaan voit valita erilaisia lisäpalveluitamme.

Onginta 5 €/lapsi

Mitä tarttuu onkeen, kun käyt ongelle akvaariossa? Hauska onginta on lastenjuhlien klassikko, joka sisältää pienen muistolahjan kaikille onkijoille.

Opastettu kierros 55,00€

Asiantunteva oppaamme vie juhlaseurueen taianomaiselle kierrokselle vedenalaiseen maailmaan, esitellen kaikki ihanimmat eläimemme! Lapsilla on myös oiva mahdollisuus esittää oppaalle kysymyksiä kierroksen aikana, mikäli esimerkiksi miten meritähti syö askarruttaa pientä mieltä. Kesto 30 min.

SEA LIFE -kaverilahja 6 €/lapsi

Anna osallistujille mukaan hauska muisto vedenalaisista juhlista pienen kaverilahjan muodossa!

Seikkailija -tehtäväpaketti 5 €/lapsi

Kaikki, mitä tarvitset tullaksesi todelliseksi merenalaiseksi seikkailijaksi! Paketti sisältää suurennuslasin, mittataulukkojulisteen, kynän, kaulanauhan, keräilykortteja ja paljon muita Seikkailija-tarvikkeita.

Halihai-maskottivierailu 35 €

Varma hitti juhlatunnelmaa nostattamaan! Iloinen ja lempeä Halihai käy tervehtimässä juhlavieraita. Haluatko antaa sille halin?

Loppusiivous 20 €

Juhli sinä, jätä siivous meille!

Lisäaikuisen sisäänpääsy 19e/hlö

Huomioithan, että turvallisuussyistä juhlissa on oltava mukana yksi täysi-ikäinen valvoja. Synttärit maksetaan vierailun yhteydessä paikan päällä.

Lataa tästä ihanat kutsut kavereille!

Sealife Birthdays Digital Invite A4 Fin (1)

Synttärikutsut

Lataa

5 syytä järjestää synttärit SEA LIFEssa

Lapsen syntympäivät lähestyvät ja juhlien järjestäminen pilkkii to do-listalla? Pirskeiden järjestäminen synttärisankarin kaveriporukalle voi olla aikamoista hulinaa ja hässäkkää – puhumattakaan jälkimainingeista kun on siivouksen aika! Synttärijuhlat SEA LIFEssa ovat varmasti hauska ja jännittävä ratkaisu lapsille ja tietysti superhelppo valinta aikuisille. Jos vielä epäröit, tässä on viisi syytä, miksi mielestämme juhlien järjestäminen akvaariokeskuksessa on enemmän kuin hyvä ajatus!

1. Jännittävä vedenalainen juhlatila

Synttäriseurue saa käyttöönsä oman synttärihuoneen, joka on varattu vain juhlaporukkaa varten. Juhlatilaan katetaan meriteemainen synttäripöytä koristeineen, jolloin tunnelma on valmiina kun seurue saapuu! Sankari voi valita joko näyttelyssä sijaitsevan synttäritilan, Luodon tai aulassa sijaitsevan juhlahuone Sukellusveneen juhlia varatessa. Aikuiset puolestaan voivat keskittyä ihailemaan ohilipuvia kaloja sen sijaan, että kotia pitäisi puunata juhlia varten. Myös loppusiivouksen voit halutessasi jättää meille ja keskittyä vain juhlahumuun!

2. Huippuhauskaa ohjelmaa ja tekemistä

Synttäriohjelman suunnittelu voi tuottaa päänvaivaa! Meillä tätä ongelmaa ei pääse syntymään, sillä merenalaisessa maailmassamme riittää ihmeteltävää ja synttäriväki viihtyy varmasti. Hauskat lisäpalvelut kuten onginta tai maskottimme HaliHain vierailu vain nostattavat tunnelmaa ja takaavat, että jokainen pieni juhlija kokee varmasti ikimuistoisen päivän! Näyttelyssä saa viettää halutessaan vaikka koko päivän myös juhlien päätyttyä tai niitä ennen, joten hauska päivä vedenalaisessa valtakunnassamme odottaa!

3. Ei säävarausta

Meillä on aina trooppinen juhlasää! Vaikka ulkona sataisi kaatamalla tai pakkanen paukkuu, meillä ei tarvitse kaivella esiin sadevarusteita tai toppavaatteita. SEA LIFEssa on aina juhlasää!

4. Helppoa ja vaivatonta juhlasuunnittelua

Juhlat sujuvat vaivatta, kun valmistelut on hyvin hoidettu! Varausta tehdessä pääset valitsemaan tietysti ne tärkeimmät kulmakivet – juhla-ajan, upean teemahuoneen ja sankarin toivomat lisäohjelmat. Sivuiltamme saat ladattua ihanat kutsukortit kavereille ja halutessasi myös kivoja puuhatehtäviä juhlaväelle – tuot siis vain paikalle juhlaseurueen ja haluamasi tarjoilut, me huolehdimme lopusta. Ah miten helppoa!

5. Mahtavat muistot kotiinviemisiksi

Hauskoja juhlia muistellaan usein kauan juhlien jo loputtua. Tarjoamme mielenkiintoista, hauskaa ja jännittävää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille taianomaisessa vedenalaisessa maailmassamme. Mikä olisikaan parempaa kotiinviemistä, kuin valtava määrä uutta tietoa merieläimistä tai jännittävä muisto siitä, kun hai ui aivan pääsi yläpuolelya Valtameritunnelissa? SEA LIFE on loistava vaihtoehto, kun haluat lapsellesi ikimuistoiset ja hauskat juhlat, mitä myös sinä muistelet pitkään hymy huulilla!

Health