Tästä pääsisältöön

Koulu-, päiväkoti- ja ryhmähinnat

Emme järjestä opastuksia tällä hetkellä

Pääsylippu    Hinta per opettaja   Hinta per oppilas   Opettaja ilmaiseksi
Päiväkodit               5€               5€ Jokaista 5. maksavaa lasta kohden
Koulut 6€ 6€ Jokaista 5. maksavaa lasta kohden

Vallitsevasta tilanteesta johtuen tarjoamme seuraavaa elämystä kouluryhmille:

Lipputyyppi 7,50€/oppilas sisältää pääsylipun lisäksi kouluryhmille (9-vuotiaat ja vanhemmat) suunnatun mertensuojeluohjelman ja tehtäviä näyttelyssä sekä kouluohjelman Sea Lab -merilaboratoriossa. Merilaboratoriossa ryhmät oppivat lisää ilmastonmuutoksen vaikutuksesta meriin sekä mertensuojelusta interaktiivisten tehtävien kautta. Jokainen osallistuja saa mukaansa infovihkosen, joka kertoo lisää näistä tärkeistä aiheista ja innostaa lapsia myös vierailun jälkeen! Lapsiryhmät on jaettava pienempiin maks. 10 hengen ryhmiin jotta tehtävien suorittaminen on kaikille mukavampaa. 

Olethan aina yhteydessä myyntipalveluumme yllä olevasta lipputyypistä. Yhteystiedot myyntipalvelu@sealife.fi / 09 5658 2024.

Ryhmäliput ja ryhmäalennukset

Ryhmähinnat myönnetään, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Kaikki ryhmävierailut, myös omatoimiset, on hyvä varata ennakkoon vierailun sujuvuuden takaamiseksi.

Aikuisryhmät (min. 10 henkilöä): 14€/hlö

Lapsiryhmät (min. 10 henkilöä, 3-14 -vuotiaat): 9€/hlö

Erityisryhmät (mm. eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet) ja min 10 hlö/ryhmä:

11€/aikuinen, 9€/lapsi

Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutusosoite ja y-tunnus on toimitettava SEA LIFEn toimistoon jo ennen vierailua. Laskutettavista vierailuista veloitamme laskutuslisän 9,00 (sis. alv. 24 %).

Varaa vierailusi sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) tai puhelimitse (09-5658 2024)