Ga naar de hoofdinhoud

Voorzieningen

Wat is er aanwezig in SEA LIFE?

Bezoekers met een beperking

SEA LIFE Scheveningen is volledig rolstoeltoegankelijk. Onze ingang is drempelvrij, evenals de rest van de attractie. In SEA LIFE is een bereikbaar toilet aanwezig. Alle ruimtes in SEA LIFE zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking.

Rolstoel reserveren

Het is mogelijk om voor uw bezoek aan SEA LIFE Scheveningen een rolstoel te reserveren. Bel 070-3542100 of mail naar info@sealife.nl voor het doorgeven van de reservering. Vermeld hierbij de datum en (verwachte) aanvangstijd van uw bezoek.

Begeleider gratis

Bij elke bezoeker met een mobiliteitsbeperking heeft één begeleider gratis toegang.

Bezoekers met visuele beperkingen

Bezoekers met een visuele beperking betalen de reguliere toegangsprijs, één begeleider mag gratis mee naar binnen.

Goed om te weten

In de weekenden en schoolvakanties kan het tussen 12.00 en 15.00 uur druk zijn binnen. Met een rolstoel is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden.

Airco

SEA LIFE is voorzien van airco. Ook op een warme dag kan je bij ons even afkoelen tijdens je bezoek aan de onderwaterwereld.

Eten & drinken

U bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken u echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden.

Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in SEA LIFE Scheveningen niet toegestaan.

Health