Ga naar de hoofdinhoud

Voorzieningen

Wat is er aanwezig in SEA LIFE?

Bezoekers met een beperking

SEA LIFE Scheveningen is volledig rolstoeltoegankelijk. Onze ingang is drempelvrij, evenals de rest van de attractie. In SEA LIFE is een bereikbaar toilet aanwezig. Alle ruimtes in SEA LIFE zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking. Ook het aangesloten restaurant 't Boothuys is volledig rolstoeltoegankelijk. Hier is ook een bereikbaar toilet aanwezig.

Rolstoel reserveren

Het is mogelijk om voor uw bezoek aan SEA LIFE Scheveningen een rolstoel te reserveren. Bel 070-3542100 of mail naar info@sealife.nl voor het doorgeven van de reservering. Vermeld hierbij de datum en (verwachte) aanvangstijd van uw bezoek.

Korting

Bezoekers met een mobiliteitsbeperking ontvangen aan de kassa €2,- korting op de reguliere toegangsprijs. De begeleiders ontvangen dezelfde korting.

Bezoekers met visuele beperkingen

Bezoekers met een visuele beperking betalen de reguliere toegangsprijs, één begeleider mag gratis mee naar binnen.

Goed om te weten

In de weekenden en schoolvakanties kan het tussen 12.00 en 15.00 uur druk zijn binnen. Met een rolstoel is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden.

Eten & drinken

U bent vrij om zelf eten en drinken mee te nemen. We verzoeken u echter vriendelijk om plastic tasjes en ander afval netjes in de prullenbakken achter te laten. De dieren mogen absoluut niet gevoerd worden.

Naast SEA LIFE is een restaurant waar u ook naar toe kunt. Deze bevindt zich naast het pinguïnverblijf.

Roken en het nuttigen van alcoholhoudende dranken of andere verdovende middelen is in SEA LIFE Scheveningen niet toegestaan.