Ga naar de hoofdinhoud

Groepsbezoek

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een groepsbezoek naar SEA LIFE Scheveningen te boeken.  

Informatie voor groepen

  • Volwassenen: € 12,50
  • kind (3 t/m 11 jaar): € 8,25

Als u een groepsreservering maakt voor uw bezoek, dan bieden wij u graag (buiten de schoolvakanties) een gratis presentatie aan. Dit houdt in dat er bij een bepaalde ruimte in ons centre (bijv. het roggenbassin of in de Amazone) uitleg wordt gegeven over de verschillende dieren die daar aanwezig zijn.

Een presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Hierna kunt u op eigen gelegenheid het centre verder bezoeken en is het mogelijk om vragen te stellen aan het personeel.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl 

 

 

BSO's, NSO's en kinderdagverblijven

Buitenschoolse en naschoolse opvangen en kinderdagverblijven betalen bij ons € 6,25 per persoon, ook voor de begeleiders. Let op kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma. Tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen ze bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl

Roggen ei voelpoel

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma met (voer)presentaties, tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen zij bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl