Ga naar de hoofdinhoud

Schoolreis naar SEA LIFE

Een schoolreis naar SEA LIFE biedt kinderen de kans om door ervaring kennis te maken met wat er onder water leeft. Zo kunnen ze in onze voelpoel onder begeleiding van een medewerker verschillende diertjes aanraken. Door kijken en doen ontdekken ze een wereld aan nieuwe feiten.

Schoolreis

We hebben een gevarieerd aanbod in onze lessen, die bovendien steeds worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Ook kunnen we in overleg aansluiten bij projecten op school. De lessen duren ongeveer 15 minuten en zijn gratis te boeken bij een bezoek aan SEA LIFE. De lessen worden gegeven door onze ervaren educatieve medewerkers.

In ons lessenprogramma bieden wij de volgende lessen aan. De keuze bestaat uit:

  • Pinguïnles
  • Haaienles
  • Zeepaardenles
  • Schildpaddenles
  • Noordzeepresentatie

Daarna kunnen de leerlingen op eigen gelegenheid de attractie in en onze speurtocht doen, deze is gericht op onze natuurbehoudcampagne 'Breed, Rescue and Protect'. Aan de hand van verschillende opdrachten en vragen ontdekken de leerlingen hoe bijzonder de onderwaterwereld is, wat SEA LIFE eraan doet om deze onderwaterwereld te beschermen en hoe je zelf kunt meehelpen.

Bij aankomst ontvangt de leerkracht een tasje met daarin aanvullende informatie voor het bezoek en voor elk (basisschool) kind een diploma met een kortingsbon: dit geeft ze de mogelijkheid om hun ervaringen te delen met de ouders.

 

  • Basis school tarief is €5,25 per persoon.
  • Voortgezet onderwijs & Scouting tarief is €7,25 per persoon.

 

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl

Koop nu
Koffervis

BSO's, NSO's en KDV´s

Buiten- en naschoolse opvang en kinderdagverblijven betalen bij ons € 6,25 per persoon, ook voor de begeleiders. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis.

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 10 personen. Met uw groep kunt u zich aansluiten bij ons dagprogramma, tijdens de vakanties vinden er extra activiteiten plaats. Voor de kinderen is er ook een speurtocht, deze krijgen zij bij de kassa.

Voor meer informatie/reserveringen kunt u bellen naar 070-3542100 of een mail sturen naar: info@sealife.nl