Ga naar de hoofdinhoud

Ga terug naar overzicht

Prikkelarm testbezoek krijgt vervolg

  • vrijdag 8. oktober 2021
  • prikkelarm, autisme

Foto Collage

Op 2 juni 2021 heeft Sea Life een prikkelarm testevenement gehouden. Wegens de vele aanmeldingen en de grote vraag naar dit soort dagen heeft het zee aquarium besloten in dit jaar nog 3 prikkelarme middagen te organiseren.
“We zijn overspoeld met de aanmeldingen, het waren er zo veel dat we ze niet allemaal op 1 testdag konden plannen” aldus Nicola Hamilton, general manager van Sea Life. Ook wilde we eerst testen hoe de kinderen en hun ouders dit prikkelarmebezoek hebben ervaren en vanuit daar kijken of we dit, na de zomerperiode, een vervolg konden geven.
“We hebben dolblije ouders gesproken die ons vertelden dat de bewuste prikkelarme testmiddag het eerste uitje ooit was voor hun kind. Voor deze doelgroep kan een bezoek aan een museum of attractie heel vermoeiend zijn. Er is wel gebleken dat er veel animo is en we hopen dan ook dat andere musea en attracties dit voorbeeld zullen volgen en ook dit soort prikkelarme dagen aan zullen bieden”.
Het testevenement in juni was speciaal gericht op kinderen, bij de volgende 3 middagen zijn ook volwassenen bezoekers (die behoefte hebben aan een prikkelarm bezoek) van harte welkom.

Pictogram Otter Social 2

Health