Ga naar de hoofdinhoud

Ga terug naar overzicht

Verrassing voor kinderen in Juliana Kinderziekenhuis

  • maandag 20. november 2017
  • Kinderziekenhuis

MMW

De kinderen in het Juliana kinderziekenhuis kwamen vrijdag oog in oog met een echte piraat en een levensgrote haaien mascotte.

Personeel van Sea Life bezorgde ze deze middag even een onbezorgd moment door langs de kinderbedden te gaan met uitleg over het onderwaterleven, kennismaking met de mascotte maar ook het in ontvangst nemen van leuke kadootjes.

“In navolging op het badkamer project in 2015 waar Sea Life een witte, steriele kinderbadkamer om heeft getoverd tot prachtige onderwaterwereld, wilde we nu de kinderen weer in de watten leggen en even het ziek zijn laten vergeten”

“De vrolijke kleurrijke badkamer, waar de badkuip in omgetoverd tot een duikboot, is veelvuldig in gebruik maar we willen graag ook een langdurige samenwerking met het ziekenhuis aldus Maaike Schröeder, woordvoeder van Sea Life en Merlin’s Magic Wand”.

Merlin´s Magic Wand (Merlin´s toverstokje) is de goede doelen organisatie van Merlin Entertainments, de moedermaatschapij van Sea Life Scheveningen. “Deze stichting geeft langdurig zieke of gehandicapte kinderen een geweldig dagje uit in een van de 105 attracties wereldwijd. Vorig jaar hebben meer dan 64.000 kinderen hier gebruik van kunnen maken. Voor sommige kinderen is het echter vanwege hun ziekte niet mogelijk om ergens naar toe te gaan dus proberen wij een stukje magie naar hen toe te brengen,”