Ga naar de hoofdinhoud

Schoolreis naar SEA LIFE

Een schoolreis naar SEA LIFE biedt kinderen de kans om door ervaring kennis te maken met wat er onder water leeft. Zo kunnen ze in onze voelpoel onder begeleiding van een medewerker verschillende diertjes aanraken. Door nieuwe werelden te ontdekken leren ze nieuwe feiten kennen over de natuur.

Schoolreis

Een bezoek aan SEA LIFE geeft de kinderen een hoop nieuwe ervaringen. Ze leren er over de verschillende bewoners van de oceaan en hoe we het leefgebied kunnen beschermen. Ze maken kennis met bijzondere dieren en staan oog in oog met roggen, haaien en onze zeeschildpad Ernie. In de onderwatertunnel is het net alsof je tussen de dieren op de bodem van de zee loopt. Kortom: een bijzonder leerzaam bezoek.

Twee schoolreisjes in één? Bezoek na SEA LIFE ook LEGOLAND® Discovery Centre voor slecths €3 p.p. extra. 

Anemoonvissen

Duiken zonder nat te worden

Duiken zonder nat te worden

Een schoolreis naar SEA LIFE staat voor een superleuk bezoek waar kinderen kennis maken de bijzondere onderwaterwereld.

Prijzen:

  • €7,50 per persoon

Deze prijs geldt voor groepen vanaf 15 personen.

Octopus

Speciaal voor jullie!

Als jullie aankomen in de attractie kunnen wij de filmruimte speciaal voor jullie reserveren. Daar kunnen jullie het bezoek even rustig doornemen met de kinderen en zorgen dat iedereen weet waar ze aan het eind van het bezoek moeten verzamelen. Vervolgens staat onze onderwaterexpert voor jullie klaar bij de Rockpool. Ervaar hoe een anemoon aanvoelt en stel al je prangende vragen aan onze onderwaterexpert.  

Wil jij je schoolreisje extra bijzonder maken? Wat dacht je van een strandwandeling waar je meer te weten komt over het “jutten” of een voerpresentatie? We denken graag met jullie mee om eventuele thema’s uit te werken tijdens het bezoek. Stuur een verzoek naar info@sealife.nl voor meer informatie over een schoolreisje op maat.

Schud & Shake Zone LDC

Twee schoolreisjes in één

Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan SEA LIFE in de wereld van het LEGOLAND® Discovery Centre. Ervaar hoe leerzaam LEGO® kan zijn. Ontdek de verschillende interactieve elementen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 10 jaar, met daarnaast heel veel LEGO® bouw & speel zones. 

Hoe bouw je een stevige constructie? Wanneer gaat een voertuig sneller? Welke bijzondere gebouwen staan er in Den Haag? allemaal vragen die je bij LEGOLAND® Discovery Centre kunt beantwoorden. Maak je schoolreisje onvergetelijk en boek twee attracties in een met een combinatiebezoek.  

Je boekt een schoolreisje voor beide attracties voor slechts €10,50 per persoon, Minimaal 15 personen

Prijzen schoolreisje 2023

Alleen SEA LIFE Scheveningen SEA LIFE Scheveningen en LEGOLAND® Discovery Centre
Basisschool€7,50 per persoon
Basisschool€10,50 per persoon
Middelbare school€7,50 per persoon
Middelbare school-
Health