Ga naar de hoofdinhoud

In ons park wonen 2 speelse otters, Hector en Shon. Het zijn Aziatische dwergotters.  Ze leven daar in waterrijke gebieden, maar zijn vooral op het land te vinden.  Ze graven nesten in de oever of nemen een verlaten nest van een ander over. Hun verblijf ziet er dus ieder bezoek een beetje anders uit. Benieuwd wat ze nu hebben verplaatst? Breng hen snel een bezoekje!