Attraction location map

BESCHERM ONZE ZEEËN

Voor de dieren boven en onder water

Wij willen dat u net zoveel van de onderwaterwereld houdt als wij. Door te laten zien hoe mooi de onderwaterwereld is, willen wij u inspireren ons te helpen met de bescherming van deze onderwaterwereld, ook voor de volgende generaties.

Het SEA LIFE netwerk laat niet alleen miljoenen mensen zien hoe prachtig de wereld van de zeeën en oceanen is, maar speelt ook een belangrijke rol in het beschermen van deze wateren en hun bewoners voor de toekomst.

Zeehondenopvangcentrum

Maak kennis met het enige zeehondopvangcentrum in België!

Ontdek de zeehondenopvang

Broeden

In SEA LIFE Blankenberge lopen er verschillende kweekprogramma's. Denk maar aan de Humboldtpinguïns, haaien, roggen en zeepaardjes!

Beschermen

We organiseren meerdere momenten om samen het strand proper te maken.

Kalender 2019: 13 maart - 23 mei - 8 juni - 21 september. Tot dan?

SEA LIFE Trust

SEA LIFE Trust is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die wereldwijd werkt om de oceanen van de wereld en het verbazingwekkende onderwaterleven dat erin leeft te beschermen.

Ontdek hier meer

Covid-19 update

Wij zijn open! Iedereen die een bezoek wil brengen, moet op voorhand online een tijdslot reserveren. Zo vermijden we wachtrijen en kan er steeds voldoende afstand gehouden worden. Lees onze update om de voorziene maatregelen te raadplegen.