Ga naar de hoofdinhoud

SEA LIFE Trust

SEA LIFE Trust is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die wereldwijd werkt om de oceanen van de wereld en het verbazingwekkende onderwaterleven dat erin leeft te beschermen.

BESCHERMING VAN DE OCEANEN VAN DE WERELD

ZEE LEVEN VERTROUWEN

SEA LIFE TRUST is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling (nummer 1175859) die wereldwijd werkt om de oceanen en het verbazingwekkende onderwaterleven dat erin leeft te beschermen.

SEA LIFE TRUST’s visie is die van een wereld waarin onze zeeën gezond, beschermd en vol van divers leven zijn.

In samenwerking met de wereldwijde SEA LIFE-aquariumgroep zijn we in staat om een ​​enorm publiek te bereiken. We voeren inspirerende conserveringscampagnes en financieren projecten en educatieve programma's die pleiten voor de noodzaak van plastic-vrije oceanen, duurzame visserij, effectieve beschermde mariene gebieden en een einde maken aan overexploitatie van het zeeleven.

We bezitten en exploiteren ook onze eigen zeedierenreservaten.

Meer informatie op www.sealifetrust.org

 

Het eerste beluga-walvisreservaat ter wereld maken

Het SEA LIFE TRUST is verheugd aan te kondigen dat we dankzij een zeer genereuze gift van Merlin Entertainments 's werelds eerste beloega-walvisreservaat in IJsland bouwen!

Begin 2019 beginnen twee eerder gevangengenomen Beloega's, Little White en Little Grey, aan een epische reis van 6.000 mijl die hen van een aquarium in Shanghai naar een nieuw oceaanverblijf in een prachtige IJslandse baai brengt.

Deze zeer belangrijke gebeurtenis zal de eerste keer zijn dat in gevangenschap levende Beloega-walvissen ooit zijn vrijgelaten in een oceaanreservaat en dat alleen vanwege de steun die we ontvangen van onze projectpartners - SEA LIFE, Merlin Entertainments en Whale and Dolphin Conservation, dat Little White en Little Grey deze belangrijke reis kunnen maken.

Iedereen die veel waarde hecht aan het welzijn van walvissen en dolfijnen, hoopt dat dit een positievere toekomst zal zijn voor deze fantastische dieren.

Meer informatie over SEA LIFE TRUST Beluga Whale Sanctuary op www.sealifetrust.org

www.sealifetrust.org
Health