Ga naar de hoofdinhoud

Veelgestelde vragen

Heb je op onze website niet het antwoord gevonden op jouw vraag? Kijk dan even naar deze lijst. Toch geen antwoord gevonden op je vraag? Bel ons gerust op 050 42 43 00 of mail ons via info@sealife.be

Neen, bezoekers mogen niet met hun huisdier in ons park. Daarin moeten we streng zijn, want dit kan gevaarlijk zijn voor de veiligheid en de gezondheid van onze eigen dieren en van onze bezoekers. We hebben ook geen zone waar we honden of andere huisdieren van bezoekers kunnen opvangen. De enige uitzondering die we hier maken, is voor assistentie- of geleidehonden (bijvoorbeeld voor bezoekers met een visuele of motorische beperking).

Na activatie van uw Bongo-bon, kunt u deze meteen gebruiken als toegangsticket. U hoeft enkel een tijdslot te reserveren via onze website.

Houders van een geldige lerarenkaart, krijgen gratis toegang op woensdagen, weekenddagen en tijdens vakantieperiodes.

Ja, op het klimparcours en de speeltuin na. Er is aan de inkom van het park ook een toilet voor mindervalide gasten beschikbaar.

Iedere rolstoelgebruiker mag kostenloos 1 begeleider meebrengen die hem/haar kan helpen bij bijvoorbeeld een te stijle helling.

Heb je al een ticket dat je op onze website aankocht, dan hoef je verder niets te ondernemen. Heb je een ticket via een partner van ons, dan kun je via onze ticketspagina een tijdslot reserveren. Selecteer dan de rubriek "ik heb al een ticket/tijdslot reserveren".

Gaat het om een grote, volwassen zeehond of is het dier overleden? Contacteer dan het BMM (overheidsinstantie) via 059 24 20 50.

Gaat het om een zeehondenpup? Controleer eerst even of er al melding van gemaakt is op onze Facebookpagina. Nog niets zien passeren? Stuur dan locatie & beeldmateriaal naar soszeehond@gmail.com. Onze dierenverzorgers nemen dan verder contact met je op.

Wij zorgen er uiteraard voor dat de dieren in ons park zo optimaal mogelijk verzorgd worden. Helaas is het niet mogelijk om daarnaast dieren van particulieren of gewonde wilde dieren te verzorgen. Je kan steeds terecht bij jouw dierenarts of één van de erkende Opvangcentra voor Vogels en Wilde Dieren (VOC), overkoepeld en ondersteund door Vogelbescherming Vlaanderen. Deze centra staan o.a. in voor de opvang, de verzorging en de revalidatie van inheemse, wilde vogels. Op de website van het VOC vind je een lijst met alle contactgegevens van de verschillende centra. (Bijvoorbeeld in Beernem en in Oostende.)

Dat kan in de toiletten aan de ingang van ons park.

Ja, een toiletbezoek in ons park is gratis op de dag van je bezoek.

Natuurlijk mag je fotograferen en filmen om mooie souvenirs aan jullie bezoek bij SEA LIFE mee naar huis te nemen. Beroepsfotografen dienen wel 1 week vooraf toestemming aan te vragen (info@sealife.be). Het gebruik van een flitslicht is echter verboden om de dieren niet te storen.

Eten

Wegens de coronamaatregelen is de Bakery momenteel gesloten. Je kan wel nog chips, ijsjes, snoep, frisdrank en heerlijke Slushies kopen in de shop.

Er zijn diverse mogelijkheden je kunt thee, koffie, frisdrank drinken ... In de Bakery hebben we verschillende panini's,  worstenbroodjes, ijsjes, en nog veel meer. 

Ja hoor. Spreek hiervoor gerust een van onze medewerkers aan in het park. We helpen je graag verder.

Scholen

Wegens de maatregelen om het coronavirus in te perken, is de Bakery momenteel gesloten. Je kan wel nog chips, ijsjes, snoep, frisdrank en heerlijke Slushies kopen in de shop. 

Houders van een geldige lerarenkaart, krijgen gratis toegang op woensdagen, weekenddagen en tijdens vakantieperiodes. Dit is énkel in familieverband, dus niet in schoolverband. Op die manier kun je gratis kennis maken met ons aanbod en je klasbezoek optimaal voorbereiden.

Ja, behalve het klimparcours en de speeltuin natuurlijk. Er is aan de inkom van het park ook een toilet voor personen in een rolstoel.

Iedere rolstoelgebruiker mag kostenloos 1 begeleider meebrengen die hem/haar kan helpen bij bijvoorbeeld een te stijle helling.

Bekijk hier onze tarieven.

Ja. Dit kan via de website of per e-mail naar scholen@sealife.be.

Neen, je betaalt voor het effectief aantal aanwezige personen.

Neen, op vertoon van hun geldig abonnement kunnen zij gratis binnen.