Ga naar de hoofdinhoud
Dit wordt jouw schoolreis!

Schooluitstap naar de onderwaterwereld

SEA LIFE Blankenberge helpt je graag om jouw leerplannen tot leven te brengen! Ons team is betoverd door de onderwaterwereld en staat te popelen om jouw leerlingen kennis te laten maken met de bijzondere geheimen onder de waterlijn.

We vergroten ook het milieubewustzijn van uw kinderen door ze kennis te laten maken met het onderwerp plasticvervuiling in de oceanen. We leggen de kinderen o.a. uit welke impact mensen hebben op vervuiling en hoe belangrijk het is om onze oceanen te beschermen.

Belangrijke opmerking: Schooltarieven zijn enkel geldig tijdens het Vlaamse schooljaar (buiten vakanties). Tijdens Vlaamse vakanties gelden enkel groepstarieven. Plan je bezoek hiermee rekening houdend.

Wat is er inbegrepen in een schoolbezoek?

  • De prijs is € 7,5 per kind, € 7,5 per begeleider en per 15 kinderen mag een begeleider gratis komen
  • Per 15 leerlingen krijgt 1 leerkracht een Profpass met toegang tot Pairi Daiza, Historium en SEA LIFE voor 4 personen.

Gratis testen

Wil je het eerst even zelf ervaren, voor je jouw leerlingen op sleeptouw neemt door ons park? Dat kan... kostenloos!

Onze speciale aanbieding ter voorbereiding van uw klasuitstap: Alle geïnteresseerde leraren en opvoeders kunnen SEA LIFE Blankenberge gratis bezoeken als onderdeel van de voorbereiding van hun klasuitstap. Indien u met uw lerarenkaart een bezoekt wilt komen brengen kunt u via onze website een tijdsreservatie maken. Op vertoon van de tijdsreservatie én de lerarenkaart zal u aan de kassa een gratis ticket verkrijgen.

Vervoer & parking

SEA LIFE Blankenberge is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem de trein tot in het station van Blankenberge en stap twee kilometer tot aan de inkom van ons park. Geen zin of tijd om te wandelen? Spring dan even op de kusttram! Halte SEA LIFE Floréal (2 haltes na het station van Blankenberge) brengt je tot aan de parking voor ons park.

Brengt de schoolbus jullie naar ons park? De buschauffeur kan jullie afzetten net voor de ingang van ons park en zich daarna parkeren op de busparking in de Groenestraat (net achter SEA LIFE)

Voorwaarden

  • Betalen kan aan de inkom (zowel contant als met kaart), via factuur (die u wordt bezorgd na uw bezoek via e-mail) of online
  • Per 15 leerlingen, krijgt één begeleider gratis toegang.”
  • Het schooltarief van €7,50 p.p. is enkel geldig op vertoon van een bewijs van activiteit in het onderwijs.
Health