Ga naar de hoofdinhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij uw bezoek aan SEA LIFE Blankenberge gaat u akkoord met de huisregels van de attractie.

 • Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een betalende volwassene van 16 jaar of ouder.
 • Roken en het nuttigen van verdovende middelen is in SEA LIFE Blankenberge niet toegestaan.
 • Het is niet toegestaan om - zonder toezicht en toestemming van een van onze medewerkers - de handen in het water te steken of de vissen aan te raken.
 • SEA LIFE Blankenberge is niet aansprakelijk voor verwondingen veroorzaakt door de dieren of andere onderdelen van de attractie.
 • Uw bezoek aan SEA LIFE Blankenberge - en al haar faciliteiten - is geheel op eigen risico. SEA LIFE is niet aansprakelijk voor verwondingen, vermissing en / of beschadiging van uw eigendommen.
 • Tijdens uw bezoek dient u in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. U kunt worden verzocht dit te tonen.
 • Het dragen van gepaste kleding is verplicht (het dragen van badkleding is niet toegestaan).
 • Voor uw en onze veiligheid maken wij gebruik van beveiligingscamera's.
 • Het is niet toegestaan afval of andere materialen in de bassins / verblijven te werpen.
 • Bij diefstal schakelen wij de politie in.
 • Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan in SEA LIFE (met uitzondering van een blindengeleidehond).

Promoties & Kortingsacties

Promotionele acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en / of kortingen. Deze zijn dus ook niet geldig in combinatie met voorverkoop of online tickets. Het maximum aantal personen waarvoor de promotie geldig is en de uiterlijke geldigheidsdatum staan op de kortingsvoucher vermeld. Vrijkaarten of kortingsbonnen zonder geldigheidsdatum worden niet geaccepteerd aan de kassa.

Jaarpassen zijn alleen geldig indien deze voorzien zijn van een handtekening van de houder. Legitimatie is verplicht bij het gebruik van een jaarpas.


Overige Voorwaarden

Hoewel er grote zorg en aandacht wordt besteed aan onze website - en andere uitingen - kunnen er altijd (druk)fouten ontstaan. SEA LIFE Blankenberge is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor zet- en drukfouten in haar uitingen.

SEA LIFE Blankenberge is op geen enkele manier aansprakelijk te houden voor eventuele schade geleden door (informatie / materialen) op onze website en / of andere uitingen.


Covid-19

Veiligheidsmaatregelen
Als reactie op de Covid-19-pandemie hebben we bij elk van onze attracties specifieke veiligheidsmaatregelen ingevoerd om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van personen die onze attracties bezoeken te beschermen.

Een volledige lijst met veiligheidsmaatregelen die bij onze attractie worden genomen, is beschikbaar op de website.

Bezoekersvereisten
De veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen naar aanleiding van de Covid-19-pandemie zijn er om de veiligheid en het welzijn van alle gasten die onze attractie bezoeken te waarborgen. Het is in het belang van iedereen bij onze attractie om te voldoen aan de veiligheidsmaatregelen die zijn getroffen. Daarom, als een persoon deze veiligheidsmaatregelen niet naleeft, behouden we ons het recht voor om te eisen dat die persoon de attractie verlaat in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.

Acceptatie van risico
De veiligheidsmaatregelen die worden en zijn ingevoerd, zijn bedoeld om het risico op het oplopen van het Covid-19-virus te minimaliseren, maar dit risico kan niet volledig worden weggenomen. Daarom erkent iedereen die onze attracties bezoekt dat hij dit op eigen risico doet

Health