Ga naar de hoofdinhoud

Huisregels

Bij al onze Merlin Entertainments attracties en resorts zijn gezondheid, veiligheid en beveiliging een cruciaal onderdeel van ons bedrijf en onze nummer één prioriteit voor onze gasten, ons personeel en onze dieren. Onze robuuste procedures zijn de afgelopen jaren ontwikkeld in samenwerking met de politie en de veiligheidsdiensten en deze blijven wij voortdurend herzien.

Voordat u ons bezoekt, kunt u een kijkje nemen in de reeks van veiligheidsmaatregelen die wij hebben getroffen.

VERBODEN VOORWERPEN

Hieronder vindt u aanwijzingen over wat niet in SEA LIFE Blankenberge mag worden binnengebracht. Let op: deze lijst is niet volledig en kan worden gewijzigd.

- Elk voorwerp dat als een wapen wordt beschouwd

- Vuurwerk en/of rookbommen

- Glazen flessen of andere voorwerpen die verwondingen kunnen veroorzaken en/of als aanstootgevend of gevaarlijk kunnen worden beschouwd

- Scherpe voorwerpen of voorwerpen die als een veiligheidsrisico kunnen worden beschouwd, zoals messen, zakmessen, scharen, kurkentrekkers, metalen nagelvijlen, speelgoed- of replicageweren.

- Alcoholische dranken

- Illegale stoffen en/of drugs

- Skateboards, scooters en skeelers

- Drones

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

 

WAT DOEN WE NOG MEER OM U VEILIG TE HOUDEN?

Er zijn veel veiligheidsmaatregelen die u kunt zien en natuurlijk ook die u niet kunt zien. We zijn er trots op dat we nauw samenwerken met de lokale politie en andere leden van de veiligheidsdiensten om ervoor te zorgen dat onze veiligheidsprocedures up to date zijn en de beste praktijken volgen.

 

ONS HELPEN, OM U TE HELPEN

Als gast vragen wij u waakzaam te blijven, ons personeel te waarschuwen als er iets verdachts gebeurt en uw bezittingen te allen tijde veilig te houden.

Health