Tästä pääsisältöön

Yritys- & yksityistilaisuudet

Kokoukset, perhe-, TyHy-päivät, pikkujoulut, juhlat ja paljon muuta!

Etsitkö hieman erilaista juhla- tai kokouspaikkaa? Tiloissamme voit järjestää ikimuistoiset juhlat vedenalaisessa maailmassa aaltojen alla!

Aukioloaikojen ulkopuolella keskuksemme voi vuokrata yksityiseen käyttöön. Vuosien varrella täällä on järjestetty hääjuhlia, pikkujouluja, yritysasiakastilaisuuksia ja synttäreitä.

Tilamme soveltuvat mainiosti rentoihin seisovapöytä -tyylisiin juhliin, jossa vieraat voivat vapaasti liikkua ja nauttia näyttelystä tilaisuuden aikana.  

Aukioloaikojen puitteissa onnistuvat myös kokouspalvelut, perhepäivät ja erilaiset elämykselliset vierailut - joko teemalla tai ilman.

Etsitkö mielenkiintoisia ja muistorikkaita lahjoja henkilökunnalle tai asiakkaille? Meillä on ratkaisu! Kysy lisää myyntipalvelustamme

myyntipalvelu@sealife.fi

Synttärikutsu

Kokousvaihtoehdot

Pallokalan palaveri (4 tuntia)

  • Sisäänpääsy SEA LIFEen
  • maks. 4 tunnin kokoustilojen käyttö
  • opastettu kierros keskuksessamme
  • Kivennäisvesi
  • 39,40 €/hlö (+ ALV, minimiveloitus 8 henkilöä)

 

Keihäsrauskun kokous (8 tuntia)

  • Sisäänpääsy SEA LIFEen
  • maks. 8 tunnin kokoustilojen käyttö
  • Opastettu kierros keskuksessamme
  • Kivennäisvesi
  • 49,40 €/hlö (+ ALV, minimiveloitus 8 henkilöä)

 

Tarjoilut

SEA LIFElla ei ole omia ravintolapalveluita.

Tarjoilut niin aamiaisiin, kokouslounaisiin kuin iltatilaisuuksiinkin hoituvat kuitenkin vaivattomasti yhteistyökumppaniemme kautta. Jos sinulla on mielessä muita toimijoita, voi heitä myös käyttää tai tarjoilut voi myös järjestää kokonaan itse.

Valtsku Juhlakattaus

Yksityistilaisuudet & perhepäivät

Kun yleisöakvaarion ovet suljetaan yleisöltä, voi juhlat alkaa! SEA LIFEssa voit järjestää ikimuistoiset juhlat vedenalaisessa maailmassa, jossa asiantunteva henkilökuntamme on mukana opastamassa kiehtovasta maailmasta juhlien aikana.

Pikkujoulu aikaan, mikäpä piristäisi loskaista alkutalvea paremmin, kuin pikapulahdus tropiikkiin?

Yksityistilaisuuksissa koko SEA LIFE Helsinki on teidän yksityisessä käytössä. Tilaisuudessa on aina mukana SEA LIFEn oppaita jotka voivat auttaa tilaisuuden järjestelyissä ennen juhlaa, juhlan aikana ja myös juhlan jälkeen. Tämän lisäksi he toimivat oppaina näyttelyssä joten kannattaa kysyä heiltä kaikki kysymykset mitä ikinä tulee mieleen vedenalaisesta maailmasta!

Meillä SEA LIFEssa ei ole ravintolapalveluita, mutta ne järjestyy helposti yhteistyökumppanien kautta. Vaihtoehtoisesti voitte myös itse tuoda tarjoiut tai käyttää muuta catering palvelua. 

Juhlien tarjoilut sopivat erinomaisesti valtamerialtaamme edustalle, jossa pöydät katetaan tunnelmallisesti akvaarioiden äärelle. Cocktail-tyyppisesti akvaarioiden luona voi ruokailla jopa 100 henkilöä. Räätälöimme pikkujoulu -ja juhlapaketit jokaisen tapahtuman mukaisesti! Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huom, istuva illallinen on mahdollinen noin 15 henkilölle järjestelyistä riippuen. 

 

Health