Attraction location map

Coronavirus / Covid-19

3 maart 2020

Covid-19 - Informatie voor gasten:

De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit en we zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om hun welzijn te garanderen. Zoals bij veel bedrijven, houden we de situatie met betrekking tot de uitbraak van Covid-19 coronavirus actief in de gaten en hebben we regelmatig contact met FOD Volksgezondheid. Het advies van de gezondheidsautoriteiten is niet gewijzigd, dus ons bedrijf functioneert als normaal en de standaard algemene voorwaarden voor boekingen blijven van toepassing.

Als u van plan bent SEA LIFE Blankenberge te bezoeken vanuit een gebied dat rechtstreeks door het coronavirus is getroffen EN als u symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoest, kortademigheid), willen we vraag beleefd dat u niet SEA LIFE Blankenberge bezoekt en in plaats daarvan onmiddellijk contact opneemt met uw plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verder advies en instructie. Neem dan contact op met SEA LIFE Blankenberge of uw reisagent met betrekking tot uw boeking.

Raadpleeg en volg het advies van uw lokale gezondheidsinstantie voor meer informatie FOD Volksgezondheid.

Tijdens uw bezoek willen we u verzekeren dat SEA LIFE Blankenberge alle mogelijke stappen onderneemt om het risico op besmetting te minimaliseren, inclusief de implementatie van verbeterde reinigingsregimes in SEA LIFE Blankenberge. Wees gerust, we zullen snel blijven handelen als we dit moeten doen en zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om het welzijn van onze gasten en personeel te beschermen.

We vragen al onze gasten om hoge normen van persoonlijke hygiƫne in acht te nemen tijdens een bezoek aan SEA LIFE Blankenberge. Er zijn eenvoudige dingen die u kunt doen om de verspreiding van het virus te voorkomen, waaronder:

  • Bedek uw mond en neus met een tissue of uw mouw (niet uw handen) wanneer u hoest of niest
  • Plaats gebruikte tissues onmiddellijk in de prullenbak
  • Was uw handen regelmatig met zeep en warm water en gebruik een hand-desinfecterende gel
  • Proberen nauw contact te vermijden met mensen die zich niet goed voelen
  • Vermijd aanraking van uw ogen, neus of mond als uw handen niet schoon zijn.

Overal in SEA LIFE Blankenberge hebben we extra handdesinfectiemiddelen op handige locaties voor gasten geplaatst en we vragen u vriendelijk om ze regelmatig te gebruiken.

Als u zich tijdens uw bezoek onwel voelt, neem dan onmiddellijk contact op met een medewerker - houd waar mogelijk een veilige afstand van twee meter aan.

Bedankt voor uw medewerking en begrip.