Attraction location map

Hyvä tietää

×

Kohderyhmä

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät näyttelyyn veloituksetta. 

Ikärajat

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Kuitenkin, kannattaa huomioida, että aivan perheen pienimmille ei tietyt paikat näyttelyssämme sovi (Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierros, jossa suositusikä on 10 vuotta).

×

Miten verkkokaupan ja lipunmyynnin hinnat eroavat toisistaan?

Verkkokaupasta ostettuna pääsyliput ovat edullisemmat. 

Mistä voin ostaa pääsyliput?

Voit ostaa pääsyliput paikan päältä SEA LIFEn lipunmyyntitiskiltä tai verkkokaupastamme osoitteesta www.SEALIFEshop.fi. Verkkokauppaliput ovat edullisemmat kuin paikan päältä ostetut liput. Verkkokaupasta saa S-etukortilla myösn etuhintaisia lippuja. Myymme myös lahjakortteja sekä verkkokaupassa että paikanpäällä. 

Käyvätkö SEA LIFEssa maksuvälineenä kulttuuri- tai virikesetelit?

Kulttuuri- tai virikeseteleitä ei voi käyttää maksuvälineenä SEA LIFEn lipunmyynnissä. Seteleillä voi kuitenkin ostaa SEA LIFE -pääsylippuja osasta Lippu.fi:n myyntipisteistä. Lisätietoa seteleitä hyväksyvistä myyntipisteistä saat Lippu.fi-kotisivuilta.

Vuosikortit

Voit ostaa vuosikortin kätevästi verkkokaupastamme tai lipunmyynnistämme. Oston jälkeen saat tilaus / varausnumeron, jonka avulla vuosikortti tulee lunastaa lipunmyynnistämme. Huomioithan, että vuosikortti tulee lunastaa 1 kk sisällä ostopäivästä.

Voit ostaa vuosikortin myös lahjaksi! Anna lahjansaajalle vain saamasi tilaus / varausnumero ja ohjeista heitä saapumaan sen kanssa lipunmyyntiimme. Vuosikortti kirjoitetaan tämän henkilön nimelle. 

Saatavilla on myös kimppavuosikortteja (1 aikuinen & 1 lapsi, 3-14-vuotias). Kimppavuosikortti on tällä hetkellä ostettavissa ainoastaan lipunmyynnistämme. Toisen vierailijan on oltava kortissa nimetty henkilö, mutta seuralaiseksi voi ottaa vaihtelevasti eri henkilön! (1 lapsi + 1 aikuinen per kortti). 

 

Minulla on etukuponki, voinko käyttää sen verkkokauppalippujen kanssa?

Etukuponkeja ei voi yhdistää verkkokauppalippuihin, sillä verkkolipun hinnassa on jo alennus. Alennuksia ei voi yhdistää. Tarkemmat käyttöehdot ja voimassaoloajan löydät painettuna kupongistasi.

Mikä on pääsymaksu henkilökohtaiselle avustajalle?

Henkilökohtainen avustaja pääsee ilmaiseksi sisään liikuntarajoitteisen tai muuten avustusta tarvitsevan maksavan asiakkaan seurassa. Jos avustettava henkilö on alle 3v., avustaja maksaa normaalipääsylipun hinnan.  

Mistä saan ostettua vuosikortin?

Vuosikortin voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme tai lippukassalta. SEA LIFEn vuosikortilla pääset vierailemaan aaltojen alla vaikka joka päivä vuoden ympäri, sillä kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Muista myös kimppavuosikortti! 

Toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

×

Mistä voin ostaa pääsyliput?

Voit ostaa pääsyliput paikan päältä SEA LIFEn lipunmyyntitiskiltä tai verkkokaupastamme osoitteesta www.SEALIFEshop.fi . Verkkokauppaliput ovat aina edullisemmat kuin paikan päältä ostetut liput. Verkkokaupasta saa myös etuhintaiset pääsyliput S-etukortilla. Myymme myös lahjakortteja sekä verkkokaupassa että paikan päällä.

Myyttekö sisäänpääsylippuja myös muihin kohteisiin?

Meillä on aina mielenkiintoisia yhteislippuja yhteistyökumppaneidemme kanssa! Voit ostaa yhteislipun esimerkiksi Flying Cinema, Rush trampoliinipuistoon tai vaikka SkyWheel Helsinkiin! Niistä lisätietoa löydät keskuksestamme sekä verkkokaupastamme. 

Mitä tapahtuu, jos en pääsekään osallistumaan ennalta varattuun opastukseen?

Mikäli olet varannut opastuksen, etkä pääse siihen osallistumaan, olethan mahdollisimman pian yhteydessä keskukseemme. Puhelinnumeromme on 09 - 5658 200. 

Varasin liput verkkokaupassa ja minua laskutettiin kahdesti. Mitä teen?

Olethan yhteydessä keskukseemme mahdollisimman pian. Puhelinnumeromme on 09-5658 200 ja sähköpostimme info@sealife.fi. 

Varasin vahingossa liikaa lippuja. Mitä teen?

Mikäli olet vahingossa varannut liikaa lippuja verkkokauppamme kautta, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 09-5658 200, niin saamme asian selvitettyä pikaisesti!

Varasin opastuksen väärälle päivälle. Mitä teen?

Mikäli olet varannut erillisen vierailun ja haluat vielä vaihtaa päivämäärää, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian. Päivämäärän vaihtaminen onnistuu, kunhan oppaiden aikatauluissa on vielä tilaa. 

×

Kuinka kauan kannattaa varata aikaa näyttelyn kiertämiseen?

Vierailuun kannattaa varata aikaa vähintään 1,5-2 tuntia. Pääsyliput ovat voimassa koko päivän, joten aukioloaikojen puitteissa SEA LIFEssa voi viettää pidemmänkin ajan.

Kannattaako minun varautua jonotukseen?

Yleensä lippukassan jonot liikkuvat nopeasti, mutta kiireisimpinä aikoina kannattaa varautua lyhyeen jonotukseen. 

Saako eläimiin koskea?

Eläimiin ei saa koskea. SEA LIFEssa on oppaiden valvoma Elämysallas, jossa oppaiden johdolla voi tutustua altaan asukkaisiin turvallisesti.

Voinko ruokkia keskuksen eläimiä?

Vierailijat eivät saa ruokkia eläimiämme. Kannattaa kuitenkin tulla katsomaan päivittäin tapahtuvia ruokintoja (tasatunnein), jolloin henkilökuntamme ruokkii eri lajeja. Ruokinnoista kuulutetaan keskuksessamme noin kymmenen minuuttia aikaisemmin. Lisäksi ruokinta-aikataulu on nähtävillä myös nettisivuillamme.

Saako SEA LIFEssa ottaa valokuvia tai kuvata videokameralla?

SEA LIFEssa saa kuvata vapaasti omaan kotikäyttöön. Salamavalon ja lisävalaistuksen käyttö koko akvaarionäyttelyn alueella on kielletty eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

Voinko jättää tavaroitani tai lastenrattaita säilytykseen?

Talvikaudella (syys-huhtikuu) takkeja ja muita ulkovaatteita voi jättää lipunmyyntiaulan naulakkoon (valvomaton). Kesäkaudella (touko-lokakuu) Linnanmäen huvipuiston puolella on maksullisia säilytyslokeroita. Huomiothan, että lastenrattailla saa liikkua näyttelyssä, mutta niitä ei saa jättää säilytykseen näyttelytiloihin, ainoastaan lipunmyyntikassan läheisyydessä olevaan vaatesäilytykseen. 

Onko SEA LIFEssa ostosmahdollisuuksia?

SEA LIFEssa on matkamuistomyymälä josta löydät matkamuistoja, lahjoja ja tuliaisia. Lisäksi valikoimasta löytyy virvokkeita ja irtokarkkeja sekä vaikka jäätelöä kuuman päivän piristykseksi. SEA LIFEn myymälä on avoinna päivittäin SEA LIFEn näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti. Myymälässä voi vierailla ostoksilla, vaikkei olisikaan tulossa näyttelyymme.

Voinko syödä eväitäni keskuksessa?

Eväiden syöminen on sallittua tietyillä alueilla. Kokoustilamme (Luoto, Sukellusvene) on sopivia tähän tarkoitukseen. Mikäli kokoustiloissa on tapahtuma tai kokous meneillään, ei niissä voi ruokailla. Näyttelytiloissa syöminen ja juominen on ehdottomasti kielletty. 

Onko SEA LIFE Helsingissä ravintolaa?

Keskuksen yhteydessä toimii ulkopuolisen toimijan ravintola, josta saa pientä ruokaa, juotavaa sekä buffet -lounaan nautittua.

Onko imetykselle varattu erillisiä tiloja?

Tiedustelethan paikkaa tarkemmin henkilökunnaltamme! 

Kilpailujemme yleissäännöt

Säännöt

Näissä säännöissä ”järjestäjällä” tarkoitetaan SEA LIFE Helsinki Oy:tä.
Tivolitie 10, 00510 Helsinki, www.sealife.fi.
1) Osallistuminen
Osallistujat voivat osallistua kilpailuun suorittamalla äänestyksen loppuun ja jättämällä kysytyt yhteystiedot.  Järjestäjällä on oikeus julkaista osallistujan äänestyksen tulos omissa viestintäkanavissaan. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu suorittamalla äänestys Facebookin kautta. SEA LIFE Helsinki Oy ei ole vastuussa osallistujien sivuille lataamasta sisällöstä. SEA LIFE Helsinki Oy:llä on oikeus poistaa asiattomat tai loukkaavat kuvat äänestyksestä.
2) Osallistumisaika
Osallistumisaika määritellään kunkin kilpailun kohdalta erikseen. Äänestykseen ei voi osallistua kilpailuajan ulkopuolella.
3) Osallistumiskelpoisuus
Äänestykseen voivat osallistua vain Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole SEA LIFE Helsinki Oy:n työntekijöillä tai heidän perheenjäsenillään. Ollakseen oikeutettu palkintoon, osallistujan on järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, jotka koostuvat etu – ja sukunimestä ja sähköpostiosoitteesta. Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.
4) Palkinnot ja voittajien valinta
Äänestyksen pääpalkinnon voittaja valitaan kaikkien osallistuneiden keskenVoittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti annettujen yhteystietojen perusteella. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän sosiaalisen median kanavilla (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) sekä omalle asiakasrekisterille lähetetyissä uutiskirjeissä.  Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjällä on oikeus valita vaihtoehtoiset voittajat, jos:
a. voittaja ei ole oikeutettu osallistumaan äänestykseen tai äänestyksen sääntöjä on rikottu
b. järjestäjä ei ole saanut yhteyttä voittajaan kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä.
c. järjestäjä ei ole saanut voittajalta kaikkia vaadittuja tietoja palkinnon toteuttamiseksi
5) Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista aiheutuvista tekijöistä, jotka estävät äänestykseen osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän äänestykseen tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
6) Arpajaisvero
SEA LIFE Helsinki Oy vastaa arpajaisverosta.
7) Sääntöjen noudattaminen
Osallistumalla tähän äänestykseen osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä äänestyksen virallisia sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

 

×

Voinko järjestää oman tapahtumani SEA LIFE Helsingissä?

Kyllä voit! Meillä on valmiiksi luotuja tapahtumapaketteja, mutta räätälöimme mielellämme paketin juuri sinun tapahtumaasi. Lue lisää Yritys ja yksityistilaisuudet sivuilta 

Tarvitseeko minun pukeutua tietyllä tavalla vierailulle?

Emma vaadi mitään tiettyä vaatetusta vierailijoilta. 

Miten opastukset varataan?

Opastukset tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen opastusta, jotta saamme sen varmistettua juuri sinulle. Opastukset maksetaan paikan päällä tai, mikäli haluat, saa sen myös laskutuksella (laskutuslisä 9€). Voit varata opastuksen soittamalla 09 5658 200 tai sähköpostitse info@sealife.fi. Minimiosallistujamäärää ei opastuksille ole, maksimimäärä riippuu opastuksesta. 

Millaisia tapahtumia voin järjestää SEA LIFEssa?

Monenlaisia! Suunnittelemme tapahtumat yhdessä kanssasi, jotta saamme kokemuksesta ikimuistoisen sinulle ja porukallesi. Ole yhteydessä ja pyydä oma tarjouksesi!

×

Myymälästä löydät tuotteet niin isoille kuin pienillekin meren ystäville!

Vuokkokalapehmo, jättihai tai opettavainen peli perheen pienimmälle? Lahjatavaraa aikuiselle ystävälle tai ehkä ihania luomukarkkeja koko perheelle? SEA LIFEn myymälä tarjoaa paljon kivoja tuotteita kaikenikäisille! Tarkkaile myös uutuuksia! 

 

SEA LIFE -kauppa on avoinna päivittäin keskuksen aukioloaikojen mukaisesti! Mikä parasta, ostosten tekemiseen et tarvitse edes pääsylippua. Hoida vaikkapa lahjaostokset helposti ja ruuhkattomasti SEA LIFE -vierailusi yhteydessä!

 

Valikoimassa tietenkin myös...

 

  • Meriaiheiset lelut ja pelit

  • lahjatavarat

  • paljon ihania pehmoleluja

  • monenlaista meriaiheista rekvisiittaa

  • makeisia ja virvokkeita

  • SEA LIFEn lahja- ja vuosikortit

  • Postimerkit -ja kortit

Vuosikorttilaisten erikoisedut

Vuosikorttilaiset shoppailevat nyt entistä edullisemmin! Vuosikortilla -20 % kaikista myymälän normaalihintaisista tuotteista. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin, eikä se koske postimerkkejä, opaskirjoja tai WWF-tuotteita.

 

×

Asiakastiedote

Uusi käytäntö 25.9. alkaen:
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin neuvomana, suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä vieraillessanne keskuksessamme. 

Yleisesti pyydämme, että vierailette SEA LIFEssa vain silloin kun sinä ja kaikki seurueesi jäsenet ovat terveitä. Toivomme myös, että vierailette vain samassa taloudessa asuvien henkilöiden kanssa.

Pidättehän 2 metrin turvavälin muihin seurueisiin vierailusi aikana. Päästämme sisään vain rajoitetun määrän vieraita kerrallaan. Keskuksessa on esillä ohjeistuksia virustartuntojen ehkäisyyn, joita toivomme jokaisen noudattavan. Henkilökuntamme on saanut lisäkoulutusta aiheesta, ja voit kysyä heiltä lisätietoa tarvittaessa.

Toteutamme tehostettuja hygieniatoimenpiteitä keskuksessa varmistaaksemme turvallisen vierailun kaikille: olemme muun muassa lisänneet käsidesipisteitä asiakkaidemme käyttöön ja desinfioimme säännöllisesti eri kosketuspintoja.

Käytössämme on ajanvarausjärjestelmä josta teidän tulee varata vierailuaika. Tämä löytyy kotisivuiltamme www.sealife.fi. Samalla voit myös ostaa pääsyliput vierailuasi varten. Tämän avulla pystymme rajamaan asiakasmääriä hallituksen ja viranomaisten ohjeiden mukaisesti ja turvata kaikille mukavan vierailun.