Suunnittele vierailusi

×

Kohderyhmä

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Lapset ja nuoret nauttivat värikkäistä kaloista, vanhemmille löytyy paljon tietoa lajeistamme ja niiden suojelusta.

IKÄRAJAT

SEA LIFE Helsinki soveltuu kaiken ikäisille. Kuitenkin, kannattaa huomioida, että aivan perheen pienimmille ei tietyt paikat näyttelyssämme sovi (Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierros, jossa suositusikä on 10 vuotta). Lapsille keskuksestamme löytyy myös pieni leikkipaikka, joka on käytössä, mikäli kokoustilassa (Luoto) ei ole kyseisellä hetkellä kokousta tai tapahtumaa käynnissä. 

 

×

Miten verkkokaupan ja lipunmyynnin hinnat eroavat toisistaan?

Verkkokaupasta ostettuna pääsyliput ovat aina edullisemmat. 

Mistä voin ostaa pääsyliput?

Voit ostaa pääsyliput paikan päältä SEA LIFEn lipunmyyntitiskiltä tai verkkokaupastamme osoitteesta www.SEALIFEshop.fi. Verkkokauppaliput ovat aina edullisemmat kuin paikan päältä ostetut liput. Verkkokaupassa saa etua myös S-etukortilla. Myymme myös lahjakortteja sekä verkkokaupassa että paikan päällä. 

Käyvätkö SEA LIFEssa maksuvälineenä kulttuuri- tai virikesetelit?

- Kulttuuri- tai virikeseteleitä ei voi käyttää maksuvälineenä SEA LIFEn lipunmyynnissä. Seteleillä voi kuitenkin ostaa SEA LIFE -pääsylippuja osasta Lippu.fi:n myyntipisteistä. Lisätietoa seteleitä hyväksyvistä myyntipisteistä saat Lippu.fi-kotisivuilta.

Voiko vierailun maksaa pankki- tai luottokortilla?

SEA LIFEssa käyvät maksuvälineenä pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit (Mastercard, Visa, Diners, Amex).

Minulla on etukuponki, voinko käyttää sen verkkokauppalippujen kanssa?

Etukuponkeja ei voi yhdistää verkkokauppalippuihin, sillä verkkolipun hinnassa on jo alennus. Alennuksia ei voi yhdistää. Tarkemmat käyttöehdot ja voimassaoloajan löydät painettuna kupongistasi.

Mikä on pääsymaksu henkilökohtaiselle avustajalle?

Henkilökohtainen avustaja pääsee ilmaiseksi sisään liikuntarajoitteisen tai muuten avustusta tarvitsevan maksavan asiakkaan seurassa.

Mistä saan ostettua vuosikortin?

Vuosikortin voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme tai lippukassalta. SEA LIFEn vuosikortilla pääset vierailemaan aaltojen alla vaikka joka päivä vuoden ympäri, sillä kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä. Muista myös kimppavuosikortti! 

Toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

×

Mistä voin ostaa pääsyliput?

Voit ostaa pääsyliput paikan päältä SEA LIFEn lipunmyyntitiskiltä tai verkkokaupastamme osoitteesta www.SEALIFEshop.fi . Verkkokauppaliput ovat aina edullisemmat kuin paikan päältä ostetut liput. Verkkokaupassa saa etua myös S-etukortilla. Myymme myös lahjakortteja sekä verkkokaupassa että paikan päällä.

Myyttekö sisäänpääsylippuja myös muihin kohteisiin?

Meillä on aina mielenkiintoisia yhteislippuja yhteistyökumppaneidemme kanssa! Niistä lisätietoa löydät keskuksestamme sekä verkkokaupastamme. 

Voinko maksaa pankki -tai luottokortilla?

SEA LIFEssa käyvät maksuvälineenä pankkikortit sekä yleisimmät luottokortit (Mastercard, Visa, Diners, Amex).

Mitä tapahtuu, jos en pääsekään osallistumaan ennalta varattuun opastukseen?

Mikäli olet varannut opastuksen, etkä pääse siihen osallistumaan, olethan mahdollisimman pian yhteydessä keskukseemme. Puhelinnumeromme on 09 - 5658 200. 

Varasin liput verkkokaupassa ja minua laskutettiin kahdesti. Mitä teen?

Olethan yhteydessä keskukseemme mahdollisimman pian. Puhelinnumeromme on 09-5658 200 ja sähköpostimme info@sealife.fi. 

Varasin vahingossa liikaa lippuja. Mitä teen?

Mikäli olet vahingossa varannut liikaa lippuja verkkokauppamme kautta, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse 09-5658 200, niin saamme asian selvitettyä pikaisesti!

Varasin opastuksen väärälle päivälle. Mitä teen?

Mikäli olet varannut erillisen vierailun ja haluat vielä vaihtaa päivämäärää, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian. Päivämäärän vaihtaminen onnistuu, kunhan oppaiden aikatauluissa on vielä tilaa. 

×

Kuinka kauan kannattaa varata aikaa näyttelyn kiertämiseen?

Vierailuun kannattaa varata aikaa vähintään 1,5-2 tuntia. Pääsyliput ovat voimassa koko päivän, joten aukioloaikojen puitteissa SEA LIFEssa voi viettää pidemmänkin ajan.

Kannattaako minun varautua jonotukseen?

Yleensä lippukassan jonot liikkuvat nopeasti, mutta kiireisimpinä aikoina kannattaa varautua lyhyeen jonotukseen. 

Saako eläimiin koskea?

Eläimiin ei saa koskea. Osa eläimistä on myrkyllisiä, ja toisilla on terävät hampaat. SEA LIFEssa on oppaiden valvoma Elämysallas, jossa oppaiden johdolla voi tutustua altaan asukkaisiin turvallisesti.

Voinko ruokkia keskuksen eläimiä?

Yleensä vierailijat eivät saa ruokkia eläimiämme. Kannattaa kuitenkin tulla katsomaan päivittäin tapahtuvia ruokintoja (tasatunnein), jolloin henkilökuntamme ruokkii eri lajeja. Ruokinnoista kuulutetaan keskuksessamme noin kymmenen minuuttia ennen. Lisäksi ruokinta-aikataulu on nähtävillä myös nettisivuillamme sekä keskukseen saapuessa.

Saako SEA LIFEssa ottaa valokuvia tai kuvata videokameralla?

SEA LIFEssa saa kuvata vapaasti omaan kotikäyttöön. Salamavalon ja lisävalaistuksen käyttö koko akvaarionäyttelyn alueella on kielletty eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

Voinko jättää tavaroitani tai lastenrattaita säilytykseen?

Talvikaudella (syys-huhtikuu) takkeja ja muita ulkovaatteita voi jättää lipunmyyntiaulan naulakkoon (valvomaton). Kesäkaudella (touko-elokuu) Linnanmäen huvipuiston puolella on maksullisia säilytyslokeroita. Huomiothan, että lastenrattailla saa liikkua näyttelyssä, mutta niitä ei saa jättää säilytykseen näyttelytiloihin. Ainoastaan lipunmyyntikassan läheisyydessä olevaan vaatesäilytykseen. 

Onko SEA LIFEssa ostosmahdollisuuksia?

SEA LIFEssa on matkamuistomyymälä josta löydät meriaiheisia matkamuistoja, lahjoja ja tuliaisia. Lisäksi valikoimasta löytyy virvokkeita ja irtokarkkeja sekä vaikka jäätelöä kuuman päivän piristykseksi. SEA LIFEn myymälä on avoinna päivittäin SEA LIFEn näyttelyn aukioloaikojen mukaisesti. Myymälässä voi vierailla ostoksilla, vaikkei olisikaan tulossa näyttelyymme.

Voinko syödä eväitäni keskuksessa?

Eväiden syöminen on sallittua tietyillä alueilla. Kokoustilamme (Luoto, Sukellusvene) on sopivia tähän tarkoitukseen. Mikäli kokoustiloissa on tapahtuma tai kokous meneillään, ei niissä voi ruokailla. Näyttelytiloissa syöminen ja juominen on ehdottomasti kielletty. 

Onko SEA LIFE Helsingissä ravintolaa?

Keskuksen yhteydessä toimii ulkopuolisen toimijan ravintola, josta saa pientä ruokaa, juotavaa sekä buffet -lounaan nautittua.

Mitä jos minun pitää lähteä ennenkuin olen ehtinyt kiertämään koko näyttelyn?

Ei huolta! Saat lipunmyynnistä leiman käteesi, jolla pääset vierailemaan saman päivän aikana myös myöhemmin, mikäli näin tarvitsee.

Onko imetykselle varattu erillisiä tiloja?

Tiedustelethan paikkaa tarkemmin henkilökunnaltamme! 

×

Voinko järjestää oman tapahtumani SEA LIFE Helsingissä?

Kyllä voit! Meillä on valmiiksi luotuja tapahtumapaketteja, mutta räätälöimme mielellämme paketin juuri sinun tapahtumaasi. 

Mitä ruokintatuokioiden aikana tapahtuu?

Henkilökuntamme suorittaa tiettyjen lajien ruokintoja päivittäin, tasatunnein. Ruokinnan aikana oppaamme kertovat lisää kyseisestä lajista ja suorittaa ruokinnan. 

Voinko osallistua ruokintaan?

Kyllä. Pääset katsomaan henkilökuntamme ruokkimassa eläimemme. Katsojat eivät itse valitettavasti voi osallistua ruokintoihin.

Tarvitseeko minun pukeutua tietyllä tavalla vierailulle?

Mitään tiettyä vaatetusta emme vierailijoilta vaasi. Suosittelemme kuitenkin varaamaan jalkaan hyvät, pitävät kengät ja ylle mukavat vaatteet. 

Miten opastukset varataan?

Opastukset tulee varata viimeistään kaksi viikkoa ennen opastusta, jotta saamme sen varmistettua juuri sinulle. Opastukset maksetaan paikan päällä tai, mikäli haluat, saa sen myös laskutuksella (laskutuslisä 9€). Voit varata opastuksen soittamalla 09 5658 200 tai sähköpostitse info@sealife.fi. Minimiosallistujamäärää ei opastuksille ole, maksimimäärä riippuu opastuksesta. 

Millaisia tapahtumia voin järjestää SEA LIFEssa?

Monenlaisia! Suunnittelemme tapahtumat yhdessä kanssasi, jotta saamme kokemuksesta ikimuistoisen sinulle ja porukallesi. Ole yhteydessä ja pyydä oma tarjouksesi!

×

Myymälästä löydät tuotteet niin isoille kuin pienillekin meren ystäville!

Vuokkokalapehmo, jättihai tai opettavainen peli perheen pienimmälle? Lahjatavaraa aikuiselle ystävälle tai ehkä ihania luomukarkkeja koko perheelle? SEA LIFEn myymälä tarjoaa paljon kivoja tuotteita kaikenikäisille! Tarkkaile myös uutuuksia! 

 

SEA LIFE -kauppa on avoinna päivittäin keskuksen aukioloaikojen mukaisesti! Mikä parasta, ostosten tekemiseen et tarvitse edes pääsylippua. Hoida vaikkapa lahjaostokset helposti ja ruuhkattomasti SEA LIFE -vierailusi yhteydessä!

 

Valikoimassa tietenkin myös...

 

  • Meriaiheiset lelut ja pelit

  • lahjatavarat

  • paljon ihania pehmoleluja

  • monenlaista meriaiheista rekvisiittaa

  • makeisia ja virvokkeita

  • SEA LIFEn lahja- ja vuosikortit

  • Postimerkit -ja kortit

Vuosikorttilaisten erikoisedut

Vuosikorttilaiset shoppailevat nyt entistä edullisemmin! Vuosikortilla -20 % kaikista myymälän normaalihintaisista tuotteista. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai etuihin, eikä se koske postimerkkejä, opaskirjoja tai WWF-tuotteita.

Voimassa vuoden 2016 loppuun.