Attraction location map

SEA LIFEn perusliput

Mikäli ostamasi liput eivät saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion / tarjoukset -välilehdet. Ostettuja päälippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää lippua kassalla esimerkiksi puhelimesi näytöltä. 

Osta liput verkosta edullisemmin! 

Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät
Aikuinen 15-vuotta täyttänyt ja yli 18,50€ 16,50€ 2€
Lapsi 3-14-vuotias 15€ 13,50€ 1,50€
Osta liput nyt >

Peruslippu sisältää

*Verkkokaupasta ostettujen lippujen hinta on edullisempi kuin paikan päältä ostettujen sisäänpääsylippujen.  Mikäli et saa verkkokaupasta ostettuja lippuja sähköpostiisi, tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

Peruslippu sisältää sisäänpääsyn SEA LIFE Helsinkiin. Sisäänpääsy on voimassa koko päivän. Huomioithan, että viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa. 

 

Alle 3-vuotiaat lapset
Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät keskukseemme veloituksetta. 

Avustajat

Mikäli saavut henkilökohtaisen avustajan kanssa ja maksat sisäänpääsystä, pääsee avustajasi veloituksetta sisään. Mikäli avustettava on alle 3-vuotias, tulee avustajan maksaa sisäänpääsymaksu. Varatessasi lippusi ennakkoon, ei sinun tarvitse varata erillistä lippua avustajallesi.

 

Lehdistö / toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Huom! Mikäli olet tulossa vierailulle viikonloppuna, sovithan vierailusta hyvissä ajoin viikolla, sillä markkinointiosastomme on avoinna vain toimistoaikaan, maanantaista perjantaihin. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

 

Alennukset

HUOM! Tarkistathan omatoimisesti kassaltamme, oletko oikeutettu eri alennuksiin. 

- ONLINE PRICE -
Aikuinen & lapsi -lippupaketti (voimassa vain arkisin, ei loma-aikoina, aikuinen ja 0-5-vuotias lapsi) - 15 € -
Osta nyt verkkokaupasta >

Lipun ehdot

Edullinen vaihtoehto, kun tulet yhdessä lapsen kanssa! Voimassa vain arkisin, ei loma-aikoina tai pyhinä. Lippu sisältää sisäänpääsyn aikuiselle ja 0-5-vuotiaalle lapselle. Koko lippupaketin sisältö on käytettävä yhdellä kertaa. Lippu on saatavissa ainoastaan verkkokaupastamme.