Attraction location map
Perusliput

Perusliput

SEA LIFE perusliput ja ehdot

Mikäli ostamasi liput eivät saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion / tarjoukset -välilehdet. Ostettuja päälippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää lippua kassalla esimerkiksi puhelimesi näytöltä. 

 

Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät
Aikuinen 15-vuotta täyttänyt ja yli 18,50€ 16,50€ 2€
Lapsi 3-14-vuotias 15€ 13,50€ 1,50€
Osta nyt verkkokaupasta >

Peruslippu sisältää

Peruslippu sisältää sisäänpääsyn SEA LIFE Helsinkiin. Sisäänpääsy on voimassa koko päivän. Huomioithan, että viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa. 

*Verkkokaupasta ostettujen lippujen hinta on edullisempi kuin paikan päältä ostettujen sisäänpääsylippujen.  Mikäli et saa verkkokaupasta ostettuja lippuja sähköpostiisi, tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

 

 

Alle 3-vuotiaat lapset

Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät keskukseemme veloituksetta. 

Avustajat

Mikäli saavut henkilökohtaisen avustajan kanssa ja maksat sisäänpääsystä, pääsee avustajasi veloituksetta sisään. Mikäli avustettava on alle 3-vuotias, tulee avustajan maksaa sisäänpääsymaksu. Varatessasi lippusi ennakkoon, ei sinun tarvitse varata erillistä lippua avustajallesi.

 

Lehdistö / toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Huom! Mikäli olet tulossa vierailulle viikonloppuna, sovithan vierailusta hyvissä ajoin viikolla, sillä markkinointiosastomme on avoinna vain toimistoaikaan, maanantaista perjantaihin. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

 

Alennukset

HUOM! Tarkistathan omatoimisesti kassaltamme, oletko oikeutettu eri alennuksiin. 

Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät
Aikuinen & Lapsi -lippupaketti (voimassa vain arkisin, ei loma-aikoina, aikuinen ja 0-5-vuotias lapsi) - 15 € -
Osta nyt verkkokaupasta >

Aikuinen & Lapsi lipun ehdot

Lippu sisältää sisäänpääsyn aikuiselle ja 0-5-vuotiaalle lapselle. Koko lippupaketin sisältö on käytettävä yhdellä kertaa.

Voimassa vain arkisin, ei loma-aikoina (koulujen kesälomat kesäkuu-elokuun 2. viikko, syyslomat viikot 42 & 43 ja joululomat) tai pyhinä.

Lippu on saatavissa ainoastaan verkkokaupastamme.