Attraction location map

SEA LIFEn pääsyliput

SEA LIFEn perusliput

Mikäli ostamasi liput eivät saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostikansion / tarjoukset -välilehdet. Ostettuja päälippuja ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää lippua kassalla esimerkiksi puhelimesi näytöltä. 

Osta liput verkosta edullisemmin! 

Hinta lippukassalta Hinta verkosta Säästät
Aikuinen 15-vuotta täyttänyt ja yli 16,50€ 15€ 1,50€
Lapsi 3-14-vuotias 13€ 12,00€ 1,00€
Osta liput nyt >

Peruslippu sisältää

*Verkkokaupasta ostettujen lippujen hinta on edullisempi kuin paikan päältä ostettujen sisäänpääsylippujen.  Mikäli et verkkokaupasta ostettuja lippuja sähköpostiisi saa, tarkistathan myös roskapostikansiosi. 

Peruslippu sisältää sisäänpääsyn SEA LIFE Helsinkiin. Sisäänpääsy on voimassa koko päivän eli mikäli saavut esimerkiksi kello 10.00, voit tulla saman päivän aikana vielä uudestaan sillä saat käteesi leiman lipunmyynnistä. Huomioithan, että viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa. 

Verkkokaupassamme on myynnissä myös erikoislippuja: perheliput, yhteisliput erikohteisiin ym. Huomioithan, että osa lipuista on ostettavissa vain verkkokaupastamme. 

 

Alle 3-vuotiaat lapset
Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät keskukseemme veloituksetta. 

Avustajat

Mikäli saavut henkilökohtaisen avustajan kanssa ja maksat sisäänpääsystä, pääsee avustajasi veloituksetta sisään. Mikäli avustettava on alle 3-vuotias, tulee avustajan maksaa sisäänpääsymaksu. Varatessasi lippusi ennakkoon, ei sinun tarvitse varata erillistä lippua avustajallesi.

 

Lehdistö / toimittajat

Toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan SEA LIFEssa työtehtävissä, pressikorttia esittämällä. Vierailu tulee varata erikseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marketing@sealife.fi. Huomioithan, että ilmainen vierailu koskee vain toimittaja, ei perheenjäseniä. Huom! Mikäli olet tulossa vierailulle viikonloppuna, sovithan vierailusta hyvissä ajoin viikolla, sillä markkinointiosastomme on avoinna vain toimistoaikaan, maanantaista perjantaihin. Mikäli tarkoituksena on ottaa vierailun aikana "virallisia kuvia", tulee kassalla täyttää erillinen kuvauslupa. 

 

Alennukset

HUOM! Tarkistathan omatoimisesti kassaltamme, oletko oikeutettu eri alennuksiin. 

Lipun ehdot

Edullinen vaihtoehto, kun tulet yhdessä lapsen kanssa! Voimassa vain arkisin, ei loma-aikoina tai pyhinä. Lippu sisältää sisäänpääsyn aikuiselle ja 0-5-vuotiaalle lapselle. Koko lippupaketin sisältö on käytettävä yhdellä kertaa. Lippu on saatavissa ainoastaan verkkokaupastamme. 

Tuplahupi - LINNANMÄKI & SEA LIFE