Tapahtumat ja uutiset

Vuoden 2019 tapahtumakalenteri!

Tapahtumakalenterimme vuodelle 2019 on julkaistu. Tarkemmat tiedot ja aikataulut tapahtumistamme löydät täältä kotisivuiltamme. Huomioithan, että aikatauluun voi tulla muutoksia!

LEGO Sea Explorers 12.4.-26.5.2019

LEGO Sea Explorers saapuu SEA LIFEen! Rakenna, luo ja suunnittele oma merimaailmasi ja tutustu jännittäviin eläimiin kierroksesi aikana!
Lue lisää tapahtumasta >

Suojelusaareke: opi lisää mertensuojelusta!

Suojelusaarekkeen löydät näyttelymme loppupuolelta. Alueelta löydät paljon tieto mertensuojelusta ja pääset itse testaamaan aihetta! Suojelusaarekkeella voit myös tehdä oman suojelulupauksesi! Postaa suojelulupaus Instagramiin käyttämällä #sealifesuojelu ja olet mukana kilpailussa! Tervetuloa!

SEA LIFE ja Sketsijengi

SEA LIFE Helsinki ja Peacock -teatterin Sketsijengi kutsuvat viettämään ikimuistoista treffi-iltaa vedenalaiseen maailmaan ja komedian pauloihin puolison, ystävän tai vaikka kaveriporukan kanssa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan. Näyttämällä Sketsijengi -pääsylippusi SEA LIFEn kassalla, saat lipun SEA LIFEen hintaan 8€ (norm. 16,50€). Esitykset: 18.1. - 23.3.2019. Sketsijengi -liput käsittelykuluineen 39€-55€. Liput: www.sketsijengi.fi. Vierailu SEA LIFEssa kahden viikon sisällä Sketsijengi -esityksestä. Yksi alennus / Sketsijengi-pääsylippu. Huomioithan, että Sketsijengi -esityksen ikäsuositus on 16-vuotta.