Tapahtumat ja uutiset

Uusi näyttely -Merten Tähdet

Uusi näyttelymme tutustuttaa katsojan meritähtien ja niiden sukulaisten mielenkiintoiseen maailmaan! Tapaa käärmetähdet, tyynymeritähdet ja monet muut näyttelyn asukit!
Lue lisää >

Tuplahupi: Linnanmäki ja SEA LIFE

Yhdistä vierailuusi Linnanmäki ja SEA LIFE! Voit ostaa lippupaketin kätevästi verkkokaupastamme tai lipunmyynnistä (myynnissä myös Linnanmäen lipunmyynnissä ja verkkokaupassa). Saat Linnanmäen rannekkeen ja sisäänpääsyn SEA LIFEen!
Osta omasi >

Suojelusaareke: opi lisää mertensuojelusta!

Suojelusaarekkeen löydät näyttelymme loppupuolelta. Alueelta löydät paljon tieto mertensuojelusta ja pääset itse testaamaan aihetta! Suojelusaarekkeella voit myös tehdä oman suojelulupauksesi! Postaa suojelulupaus Instagramiin käyttämällä #sealifesuojelu ja olet mukana kilpailussa! Tervetuloa!

Esittelyssä SEA LIFEn parhaimmisto 27.4-13.5.

Linnanmäen Sirkuskarnevaalin aikaan SEA LIFEssa esittelyssä on lajien parhaimmisto! Erikoisopastuokio lajeistamme järjestetään päivittäin kello 12.00 sekä 18.00 (perjantaina 27.4 vain kello 12.00). Tervetuloa tapaamaan mm. seeprahai Mussukka, meritursas Napoleon ja monet muut! 28.4 eteenpäin aukioloaikamme toukokuun ajaksi pitenevät. Olemme toukokuussa avoimena kello 10.00-19.00. Kesä -ja heinäkuussa olemme avoinna päivittäin kello 10.00-20.00 Tervetuloa!
Osta lippuja >