Attraction location map

Tapahtumat ja uutiset

Vuoden 2019 tapahtumakalenteri!

Tapahtumakalenterimme vuodelle 2019 on julkaistu. Tarkemmat tiedot ja aikataulut tapahtumistamme löydät täältä kotisivuiltamme. Huomioithan, että aikatauluun voi tulla muutoksia!

SEA LIFE + Serena vesipuisto tarjous!

SEA LIFE + Serena vesipuisto yhteislippu nyt vain 31,50€! Lippu myynnissä vain 1.8.-25.8.2019. Säästö yksittäislippuihin verrattuna on aikuiselle 13 € ja lapselle 9,50 €. Yhteislippu oikeuttaa yhden kerta vierailun aikuiselle TAI lapselle SEA LIFEssa ja Serenan vesipuistossa. Lippu on voimassa vuoden loppuun asti. HUOM! Serena vesipuisto on huoltotauolla 26.8.-11.10, ja puisto avautuu jälleen 12.10.
Osta lippusi täältä! >

Suojelusaareke: opi lisää mertensuojelusta!

Suojelusaarekkeen löydät näyttelymme loppupuolelta. Alueelta löydät paljon tieto mertensuojelusta ja pääset itse testaamaan aihetta! Suojelusaarekkeella voit myös tehdä oman suojelulupauksesi! Postaa suojelulupaus Instagramiin käyttämällä #sealifesuojelu ja olet mukana kilpailussa! Tervetuloa!

Vedenalaiset Supersankarit

Meressä asuu myös supersankareita, ja nyt voit oppia heistä lisää hauskassa Vedenalaiset Supersankarit -tapahtumassamme! Lisäksi, voit haastaa itsesi - oletko yhtä nopea kuin hai, tai onko puristusvoimasi yhtä vahva kuin ravun? Tervetuloa oppimaan, kokeilemaan ja pitämään hauskaa! Tapahtuma 22.9.asti.
Lue lisää >