Tapahtumat ja uutiset

Uusi näyttely -Jurassic Seas

Uusi näyttelymme vie meidät ajassa taaksepäin yli 144 miljoonaa vuotta. Tule sinäkin näkemään molukkiravut, täpläluuhauet tai vaikka seeprasarvihait. Näyttelystä löydät myös aitoja fossiileja ja opit niiden historiasta lisää. Näyttelyn pohjalta on myös luotu täysin uusi ohjattu opastus, Jurassic Seas -opastuokio. Voit opastuksen varata toimistomme kautta!
Lue lisää >

Tuplahupi: Linnanmäki ja SEA LIFE

Yhdistä vierailuusi Linnanmäki ja SEA LIFE! Voit ostaa lippupaketin kätevästi verkkokaupastamme tai lipunmyynnistä (myynnissä myös Linnanmäen lipunmyynnissä ja verkkokaupassa) hintaan 47€. Saat Linnanmäen rannekkeen ja sisäänpääsyn SEA LIFEen!
Osta omasi >

Suojelusaareke: opi lisää mertensuojelusta!

Vuoden kolmas uutuus, Suojelusaareke on lähestulkoon valmis! Suojelusaarekkeen löydät näyttelymme loppupuolelta. Alueen virallisia avajaisia vietetään syyskuun alussa, mutta jo nyt kannattaa tulla tutustumaan ja oppimaan lisää mertensuojelusta eri interaktiivisten tehtävien avulla! Suojelusaarekkeella voit myös tehdä oman suojelulupauksesi! Postaa suojelulupaus Instagramiin käyttämällä #sealifesuojelu ja olet mukana kilpailussa! Tervetuloa!

Kalakarnevaali ja Kalojen Yö 12.-22.10!

Kalakarnevaali saapuu jälleen! Kalakarnevaalia ja Kalojen Yötä juhlistamme yhtäaikaa Linnanmäen Valokarnevaalin kanssa 12.-22.10.2017! Luvassa on paljon mielenkiintoista tekemistä koko perheelle! Julkaisemme myös uuden Kurkkaa Kulisseihin -kierroksen Kalakarnevaaleille! Tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa >