Tapahtumat ja uutiset

Ystävänpäivä lähestyy!

Ystäviä ja rakkaita on tärkeä juhlistaa vuoden jokaisena päivänä, mutta tietenkin heitä on myös mukava muistaa ystävänpäivänä. Tai ystävyyden viikolla! Tänä vuonna SEA LIFE juhlii ystävyyden viikkoa 13.-17.2, keskiviikosta aina sunnuntaihin saakka. Luvassa on paljon ihanaa tekemistä. 13.-17.2. SEA LIFE on avoinna pidennetysti, kello 10.00-19.00 päivittäin. Opastuokiot aiheenaan kalojen parisuhteet ja perhe-elämä järjestetään päivittäin 13.-17.2. välisenä aikana aina kello 14.00 ja 18.00. Oletko koskaan pohtinut, millaista on merihevosten perhe-elämä tai mitä erikoista vuokkokalaparven keskinäisissä suhteissa on? Nämä ja paljon muuta kuulet opastuokion aikana. Opastuokioihin et tarvitse erillistä pääsylippua vaan ne ovat osa normaalin pääsylipun hintaa.
Facebookiin >

Suojelusaareke: opi lisää mertensuojelusta!

Suojelusaarekkeen löydät näyttelymme loppupuolelta. Alueelta löydät paljon tieto mertensuojelusta ja pääset itse testaamaan aihetta! Suojelusaarekkeella voit myös tehdä oman suojelulupauksesi! Postaa suojelulupaus Instagramiin käyttämällä #sealifesuojelu ja olet mukana kilpailussa! Tervetuloa!

SEA LIFE ja Sketsijengi

SEA LIFE Helsinki ja Peacock -teatterin Sketsijengi kutsuvat viettämään ikimuistoista treffi-iltaa vedenalaiseen maailmaan ja komedian pauloihin puolison, ystävän tai vaikka kaveriporukan kanssa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan. Näyttämällä Sketsijengi -pääsylippusi SEA LIFEn kassalla, saat lipun SEA LIFEen hintaan 8€ (norm. 16,50€). Esitykset: 18.1. - 23.3.2019. Sketsijengi -liput käsittelykuluineen 39€-55€. Liput: www.sketsijengi.fi. Vierailu SEA LIFEssa kahden viikon sisällä Sketsijengi -esityksestä. Yksi alennus / Sketsijengi-pääsylippu. Huomioithan, että Sketsijengi -esityksen ikäsuositus on 16-vuotta.