Koulut

Schools and Groups

Vedenalainen maailma on lähempänä kuin arvaatkaan!

Kun hai vilahtaa pääsi yli, ja värikkäät kalaparvet uiskentelevat ympärilläsi, on helppo unohtaa, että olet yhä Helsingissä!

Eri luonnonolojen mukaan teemoitetussa näyttelyssämme oppilaat pääsevät näkemään hämmästyttävät merten eläimet lähietäisyydeltä. SEA LIFE -vierailu on lapsille kokemus, joka auttaa ymmärtämään vedenalaista maailmaa ja sen suojelun tärkeyttä. Haluamme, että kaikki rakastavat meriä ja niissä eläviä eläimiä yhtä paljon kuin me.

Tutustuttamalla vieraamme vedenalaisen ympäristön kauneuteen haluamme inspiroida myös teidän luokkanne auttamaan meitä vesistöjen suojelussa. Vierailunsa aikana oppilaat kuulevat, mitä SEA LIFE tekee suojellakseen tulevian sukupolvien merellistä perintöä. Oppilaat oppivat myös miten he voivat itse auttaa ja osallistua luonnonsuojeluun.

  • Noin 1500 eläintä mukaan lukien haita, rauskuja, vuokkokaloja ja kilpikonnia
  • Erilaisia vesistöjä esitteleviä altaita, joissa kohtaat niin järvien kuin valtamertenkin asukkaita
  • Vedenalainen valtameritunneli
  • Ruokintanäytöksiä ja opastuokioita tasatunnein
  • Elämysallas: mahdollisuus koskettaa esimerkiksi erakkorapua tai merisiiliä SEA LIFE -oppaan avustuksella

Tulosta tästä opettajan muistilista, josta on apua sekä vierailun suunnittelussa että toteutuksessa!

PDF Opettajan muistilista 2016


Opastetut ohjelmat koululaisille

Elämysvartti

Elämysvartti on tiivis, elämyksellinen tuokio oppaan seurassa. Elämysvartissa keskitytään yhteen valittuun aihealueeseen interaktiivisin keinoin. Kesto n. 15-20 minuuttia. (enint. 30 lasta /opas).

Oma Opas

Oma Opas on ryhmän käytettävissä puolen tunnin ajan. Vapaamuotoisella kierroksella opas etenee lasten tahtiin vastaten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin kysymyksiin. Lisäksi tutustutaan mielenkiintoiseen rekvisiittaan. (enint. 20 hlöä /opas).

Haikoulu

Haikoulussa opitaan paljon uutta haiden elämästä! Oppilaat pääsevät tutustumaan muun muassa hain ihoon, hampaisiin ja munakoteloihin yhdessä SEA LIFE -oppaan kanssa. Haikouluun kuuluu myös pieni tietovisa, jonka avulla selviää lisää jännittävää haitietoa. Jokainen lapsi saa muistoksi diplomin Haikoulun suorittamisesta. Kesto n. 30 minuuttia. (enint. 20 lasta /opas)

HYVÄ TIETÄÄ OPASPALVELUISTA

  • Opastukset on varattava etukäteen, mielellään viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailupäivää
  • Kiireisempään luokkaretkiaikaan (vkot 21-22) opastetut kierrokset ovat mahdollisia vasta klo 14 jälkeen, myös viikoilla 19-20 on normaalia vilkkaampaa
  • Opastetun ohjelman jälkeen on mahdollista jatkaa omatoimista tutustumista näyttelyyn, pääsylippu on voimassa koko päivän

  • Kaikki opaspalvelut veloitetaan erikseen pääsylippujen lisäksi


Omatoiminen retki aaltojen alle

Tehtäväpakettimme auttavat oppilasta kiinnittämään huomion mielenkiintoisimpiin eläimiimme! Valmiiden oppilaille jaettavien tehtävien avulla kouluryhmä saa mahdollisimman paljon irti opettavaisesta pulahduksesta Merimaailma SEA LIFEen.

Omatoimisista opetuspaketeistamme löydät sekä oppilaan että opettajan version:


LISÄTIETOA VARAAMISESTA

Koululaishinnat myönnetään, kun kyseessä on oppilaitoksen (peruskoulu) vierailu. Kaikki kouluryhmien vierailut on varattava ennakkoon. Jokaista viittä (5) maksavaa oppilasta kohden pääsee yksi aikuinen veloituksetta sisään ryhmän valvojana. Mahdolliset muut aikuiset maksavat saman hinnan kuin lapset.

Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutusosoite ja y-tunnus on toimitettava SEA LIFEn toimistoon jo ennen vierailua. Laskutettavista vierailuista veloitamme laskutuslisän 9,00 (sis. alv. 24 %).

Erillisestä sopimuksesta voimme avata tiistaisin tai perjantaisin koulu- ja päiväkotiryhmiä varten normaalia aikaisemmin. (Aikaisintaan klo 8.30) Sovithan asiasta viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailuajankohtaa.

  • Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024), sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi) tai suoraan netissä.

Kalojen ruokinta-ajat ja muu ohjelma

New feeding times

Lue lisää

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus