Ryhmät ja opastukset

Schools

Merimaailma sopii kaikenikäisille!

Taianomainen retki merenalaiseen maailmaan sopii kaikille vauvasta vaariin. Oli kyseessä sitten opiskelija-, eläkeläis- tai kaveriporukka, SEA LIFEn valikoimasta löytyy varmasti kaikille jotain!
Värikkäät altaat pienistä kupla-altaista 250 000-litraiseen valtamerialtaaseen, ja kaikenlaiset merieläimet pienistä katkaravuista kunnioitusta herättäviin haihin, tekevät retkestänne varmasti unohtumattoman!

Ryhmät voivat vierailla Merimaailmassa joko omatoimisesti tai varata itselleen opastetun kierroksen, jonka aikana oppii varmasti paljon uutta merenalaisen maailman ihmeistä. Opastetun kierroksen jälkeen on vielä mahdollista jatkaa tutustumista omaan tahtiin, sillä pääsylippu on voimassa koko päivän.


Opastetut kierrokset - valitse oma suosikkisi!

Elämysvartti (15-20 min)

Elämysvartti on lyhyt syventyminen merenalaiseen elämään! Opas esittelee yksityiskohtaisemmin esimerkiksi yhden näyttelymme suurista altaista, tai vaikkapa asiakkaan toiveiden mukaisen aihealueen. Elämysvartin aiheeksi voidaan valita esimerkiksi haiden perheenlisäys! Miten hait lisääntyvät? Onnistuuko se akvaario-oloissa? Elämysvartissa voidaan käyttää myös rekvisiittaa, kuten hain munakoteloita.

Kurkkaa Kulisseihin (n. 20 min)

Millaiset laitteet pitävät SEA LIFEn akvaarioveden puhtaana? Paljonko vettä kuluu? Entä mitä tehdään, jos kala sairastuu? Kurkkaa Kulisseihin -takatilakierroksella perehdytään yleisöakvaarion toimintaan käytännössä.
(Huom! Tilojen haastavuudesta johtuen kierrosta ei toistaiseksi pystytä järjestämään liikuntarajoitteisille tai lastenvaunujen kanssa liikkuville vierailijoille.)

Teemaopastus (n. 30 min)

Teemaopastukselle voit itse valita mielestäsi mielenkiintoisimman aihepiirin. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi kiehtovat hait ja rauskut? Entäpä sademetsän eksoottiset asukkaat kuten piraijat ja nuolimyrkkysammakot? Vai keskityttäisiinkö sittenkin kokonaan kotimaisiin eväkkäisiin? Mahdollisuuksien mukaan toteutamme myös asiakkaiden omia aihetoiveita!

Hai Lite (n. 60 min)

Tunnin Hai Lite -kierroksella kierretään koko näyttely ehdottomine huippukohtineen! Tapaat kaikki SEA LIFEn ykköspersoonat, muun muassa seeprahai Mussukan ja luonteikkaan Mikko-meriahvenen.

Haikorkeakoulu (n. 90 min)

Supersuositussa Haikorkeakoulussamme tutustutaan haiden sielunelämään kiehtovan opastuksen avulla. Opastuksen lisäksi haiden hoitoa harjoitellaan myös käytännössä ruoanvalmistuksen ja ruokinnan merkeissä! Oppaan johdolla jokaiselle ryhmälle pyritään löytämään oma hedelmöittynyt hainmuna, josta ryhmä saa oman “kummihain”. Hainpoikasen mahdollista kuoriutumista ja kuulumisia voi myöhemmin tiedustella meiltä! Ryhmä saa muistoksi vierailuista virallisen kummitodistuksen, minkä lisäksi
jokaiselle osallistujalle jaetaan oma haiaiheinen muistolahja.
(HUOM! Vain aikuisryhmille.)

HYVÄ TIETÄÄ OPASPALVELUISTA

  • Opastukset on varattava etukäteen, mielellään viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua vierailupäivää
  • Yli 15 henkilön ryhmät jaetaan useammalle oppaalle opastuksen korkean laadun takaamiseksi
  • Kiireisimmän luokkaretkisesongin aikaan opaspalveluiden saatavuus saattaa olla rajoitettu

  • Kaikki opaspalvelut veloitetaan erikseen pääsylippujen lisäksi

LISÄTIETOA VARAAMISESTA

Ryhmähinnat myönnetään, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Kaikki ryhmävierailut, myös omatoimiset, on hyvä varata ennakkoon vierailun sujuvuuden takaamiseksi.

Laskutettavista käynneistä tulee sopia etukäteen varauksen yhteydessä. Laskutusosoite ja y-tunnus on toimitettava SEA LIFEn toimistoon jo ennen vierailua. Laskutettavista vierailuista veloitamme laskutuslisän 9,00 (sis. alv. 24 %).

  • Varaa vierailusi puhelimitse (09-5658 2024) tai sähköpostitse (myyntipalvelu@sealife.fi)

Kalojen ruokinta-ajat ja muu ohjelma

New feeding times

Lue lisää

Osta verkosta ja säästä


Lisää lippuvaihtoehtoja

starfishKoko vuoden aukioloajat löydättäältä!


Aukioloajat

Klikkaa yläpuolelta ja tutustu vuoden 2016 aukioloaikoihin


Löydä meidät
Flickr
YouTube
Facebook
Twitter
Google Plus